JACHT BROKER DIENSTEN

Overweegt u om uw boot te verkopen? Waarom is YachtSale de beste keuze?

YachtSale heeft meer dan 35 jaar ervaring en heeft honderden boten verkocht. De jachtbrokers van YachtSale hebben een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers. Daarom vinden potentiële kopers ons gemakkelijk en krijgt uw boot belangrijke zichtbaarheid in een relevant netwerk.

YachtSale voorziet als enige jachtbroker een gratis yacht survey, een unicum in de sector. Naar potentiële kopers toe vormt dit een grote meerwaarde.

We volgen alle best practices in Yacht Brokerage. Dat betekent dat alle transacties via een Stichting Derden Gelden gaan (Escrow account), wat koper en verkoper financiële zekerheid verschaft. Daarenboven bezitten we ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Kortom, met YachtSale Jachtbrokers krijgt u de zorgeloze dienstverlening die u verdient. YachtSale biedt 3 verschillende verkoopsprogramma’s. U kunt het programma kiezen dat het best bij u past.

INBEGREPEN

  • Yacht Survey
  • Voordeligste commissie
  • Grootste netwerk van België
  • Escrow-services
  • Financiële garanties
  • Veilig kopen en verkopen

Vragen? Neem contact op met een van onze jachtbrokers. De gegevens vindt u op de contactpagina. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de jachthaven van Nieuwpoort.

foto2
foto1
[stm_call_to_action_2 call_to_action_icon=”stm-icon-question” call_to_action_icon_right=”stm-icon-phone2″ call_to_action_color=”#aa5437″ call_to_action_text_color=”#ffffff” call_to_action_label=”Vragen? Bel ons” call_to_action_label_right=”0497680241″]